Gå til innhold

Referanser

 

 

 

 

 

”Vi valgte Dialog som samarbeidspartner tilbake i 2009 for et 2 årlig utviklingsprogram innen salg og ledelse for alle våre medarbeidere. Programmet har bestått av lederutvikling for konsernledelsen og våre mellomleder og et salgsprogram for våre proffselgere og butikkselgere i alle våre varehus.

Tom og Tom Espen er folkelige, engasjerte og inspirerende med gode pedagogiske formidlingsevner som gjør at samlingene har vært motiverende for våre medarbeidere. De har også vært gode sparringspartnere for oss i ledergruppen mellom samlingene gjennom åpne og direkte personlige samtaler og i våre møter.

Samarbeidet med Dialog har vært viktig for oss i CF handel til å skape en felles plattform for å jobbe mot felles mål og det har bidratt til vår positive resultatutvikling .”

Cato Ness
Konserndirektør
Byggmakker Carlsen Fritzøe as

 

 

Komplettkonsernet har hatt gleden av å bruke Dialog AS i mange år for kursing av våre ansatte. Vi oppnår merkbare holdningsendringer og entusiasme når vi kjører kursene med repetisjon over litt tid. Stilen og innholdet er enkelt, direkte men krevende for hver enkelt. Vi er spesielt fornøyd med den effekten vi har hatt i vår salg- og kundeserviceavdeling. Dersom din bedrift trenger en ny giv med økt kundefokus anbefales Dialog AS.

Anton Hagberg
Adm. dir. Komplett.no & MPX.no

 

 

 

 

 

«Toyota Norge AS har i flere runder benyttet seg av Tom Grankel og Dialog AS som leverandør inn i vårt ledertreningsprogram for salgs- og ettermarkedssjefer i Toyota-organisasjonen i Norge. Tom Grankel skårer svært høyt på våre målinger i etterkant av lederprogrammene (et snitt på 4.8 på en skala fra 1-5). Med sin lune væremåte, humor og dagligdagse eksempler, klarer han på en meget overbevisende måte å få med seg forsamlingen og etablere en gruppedynamikk som gjør at han kan være tydelig og utfordrende. Dialog AS fulgte opp deltakernes handlingsplaner mellom treningsmodulene på en krevende og tydelig måte – noe som var av avgjørende betydning for programmets suksess. Dialog AS har jobbet med Toyota i en årrekke, og kjenner derfor både kulturen og begrepene våre svært godt. Dette gjør at de på en utmerket måte har klart å skreddersy konseptene til målgruppen, og det gir dem også stor kredibilitet ute blant daglige ledere, salgssjefer og ettermarkedssjefer. Vi anbefaler gjerne Dialog AS som utviklingspartner!»

Henrik Bakken
Opplæringssjef Toyota Norge AS

Reklamer
%d bloggere like this: