Gå til innhold

Visjon

Vår visjon er:

Dialog skal inspirere, motivere og engasjere mennesker til å ville mer. Dette uttrykker vi også i vårt slagord: Dialog – setter deg i bevegelse!

Gjennom vår adferd og vår arbeidsmetodikk ønsker vi at kundene skal oppleve at vi er: Engasjerte, initiativrike, folkelige og utholdende.

Engasjerte

fordi vi gjennomfører arbeidsprosesser som vi legger sjela vår i! Vi stortrives med det vi gjør – og det skal kundene merke. Vi ønsker å ha et personlig forhold til kundene – og de skal få et personlig forhold til oss. Vi gir av oss selv. Vi deler vår kompetanse og vår energi med kundene.

Initiativrike

fordi vi tar initiativ, setter i gang, stiller spørsmål og engasjerer våre kunder til å gjennomføre nye arbeidsoppgaver. Vi er handlingsorienterte og ønsker å inspirere kundene til åpent å evaluere de valgte løsningene – og vurdere nye.

Folkelige

fordi vi er ”rett på” i både språk, fremføring, arbeidsmetoder og oppførsel. Våre prosesser bygger på solid erfaring og velprøvd teori; men vi er ikke modelldisipler eller høyakademiske av den grunn. Vi liker å gå rett på ballen – og ønsker at kundene skal gjøre det samme. De siste nye ”in-begreper”, ”nye” firkanter og modeller med piler blir ikke gjennomgått av oss.

Utholdende

fordi vi vet at prosesser som gir varig effekt tar tid. Og vi gir oss ikke! Vi holder engasjementet og intensiteten oppe. Dialog-konsulenten stiller mange spørsmål – også de ubehagelige. Sammen med kundene jobber vi aktivt for å finne de gode svarene. Vi er utholdene fordi vi vil at kunden skal få optimalt utbytte av prosessen. Gode resultater tar tid – og vi har god kondisjon i vårt engasjement.

Reklamer
%d bloggere like this: