Gå til innhold
10. juli 2012 / Stian

Ferietanker for deg med høye mål!

Tar du skikkelig fri?

Ferie betyr avkobling. Ferie betyr å gjøre andre ting; gjøre ingenting og være sammen med noen man virkelig ønsker å være sammen med. Ferie er «frikoble» jobb-engasjementet; for å skape ny glød og motivasjon. Ferie er å lade opp batteriene – for å komme tilbake etter ferien med entusiasme og ny energi.

I Dagbladet leste vi følgende gull-korn: «Gresset er grønt der hvor man er; hvis man bare husker å vanne det.» M. C. Dessau

Da kan du velge å gjøre følgende refleksjoner:
Er jeg flink nok til å «vanne» de medarbeiderne jeg har? Gir jeg mine kolleger den anerkjennelsen de fortjener? Tar jeg tydelige initiativ for å motivere kollaegene og medarbeiderne mine til å gjøre forbedringer og ta nye grep? Passer jeg på å «vanne mitt eget gress» – slik at jeg er en positiv bidragsyter til fellesskapet?

Kort sagt: «Vanner» jeg ofte nok – eller lar jeg «grobunnen» bli for tørr?

Vil du høre om de verktøyene Dialog har i sin verktøykasse for «vanning» som gir effekt? Hvis du ønsker et uforpliktende møte – etter ferien din – så kommer vi mer enn gjerne! Send oss et signal i dag!! tom.grankel@dialog-as.no

Reklamer
%d bloggere like this: