Gå til innhold
21. mai 2012 / Stian

Endelig: Vin-eksperter – gå og legg dere!

Jeg er glad i god vin; men er møkk lei vinekspertenes «anmeldelser» av viner. Vår Herre må ha gitt dem smaksløker og ordforråd langt utenfor min rekkevidde. Det er «hint av asfalt, karameller, ulike frukter, lær og dongeri – dufter av blomster, stikkelsbær, fuktig skogbunn og røyk, – samt grønne undertoner, kompakte munnfølelser, stor robusthet og syrlig driv» Hjelp! Jeg er leter etter en god vin! Og som sier det til meg på en forståelig måte. Og endelig: Den er kommet! Hurra!

Vinen heter Arrow og har følgende beskrivelse: Really good wine. Er det ikke herlig? Rett på ballen. Tydelig og klar. Dette er mer enn nok for meg.

Vinekspertene kan gå å legge seg – og ta med seg «karamellpreget, duften av toast og hintet av mineraler». Jeg nøyer meg en men skikkelig god vin!

Reklamer
%d bloggere like this: