Gå til innhold
20. april 2012 / Stian

Hvis du er i tvil, så er svaret ja!

Roman emperor with thumb up and down

Er vi flinke nok til å utfordre oss selv – eller safer vi?

Innbiller vi oss at det å si nei skaper trygghet? Står vi egentlig stiller mens vi innbiller oss at vi er på vei forover?

Er det en fare for at vi blir så begeistret for vår egen kompetanse og egne erfaring at vi hemmer vår egn utvikling? Usikkerhet skaper muligheter. Risiko åpner ofte nye dører. Ved å være for forsiktig så kan vi risikere å gå glipp av gode muligheter. Viljen til å bli enda bedre, krever av oss at vi tør å akseptere mer usikkerhet. Ved å takke nei til usikkerhet, så bli vi altså ståene på samme sted. Vi har funnet vår egen “parkeringsplass” – og tatt foten helt vekk fra gasspedalen. Ta flere sjanser – si oftere ja når du er usikker! Det vil gi deg et vekstpotensial.

Reklamer
%d bloggere like this: