Gå til innhold
28. mars 2012 / Stian

Vi forsterker vårt faglige nettverk!

Dialog er nå medlemmer i kompetansegruppen Plan1. Dette gjør at vi, i tillegg til våre egne fagområder, kan tilby våre kunder et bredt spekter av meget solid fagkompetanse. Plan1 gruppen består av 12 bedrifts- og organisasjonsrådgivere med spisskompetanse og solid erfaring. Felles for alle rådgiverne er et sterkt og konkrete fokus på den enkelte kundes reelle fremgang. Derfor kalles rådgivere i Plan1 for «fremgangsrådgivere».

Plan1’s rådgivere jobber enkeltvis eller i sammensatte grupper. Dette avhenger av de utfordringer som kundene definerer sammen med oss. Vi setter opp dynamiske grupper som gjør arbeidsprosessene både fleksible og økonomiske for kunden.

Plan 1 gruppen møtes regelmessig for å sikre felles utvikling og erfaringsutveksling – samtidig som gruppen sikrer at alle prosjekter har den avtalte fremgang.

Se gjerne www.plan1.no for mer informasjon.

Reklamer
%d bloggere like this: